عناوین کتابهایی که در سال 1397 از شورای انتشارات دانشگاه مجوز چاپ دریافت نموده و تاکنون به چاپ رسیده اند:

معاونت تحقیقات و فناوری و شورای انتشارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بابل در سال 1397، مجوز چاپ هفت کتاب جدید که توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه تالیف یا ترجمه شده اند را به شرح زیر صادر نموده و تاکنون 3 عنوان از آنها انتشار یافته است.

1. فیزیوپاتولوژی در مامایی، تالیف دکتر فاطمه نصیری امیری (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی مامایی دانشگاه)
  2. اکوکاردیوگرافی بیماریهای قلب و عروق، تالیف دکتر محمد تقی صالحی عمران (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی قلب و عروق دانشگاه)
  3. سوزن خشک در تریگر پوینت: جلد دوم. تالیف دکتر خدابخش جوانشیر (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی فیزیوتراپی دانشگاه)

عناوین سایر کتابهایی که در سال 1397 از شورای انتشارات دانشگاه مجوز چاپ دریافت نموده اند:

1. درسنامه پروتکل بالینی مامایی و زنان، تالیف دکتر مولود آقاجانی دلاور (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی مامایی دانشگاه)
  2. 100 داروی کاربردی، فارماکولوژی بالینی و نسخه نویسی کاربردی، ترجمه دکتر محمد حسین اصغری (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی فارماکولوژی دانشگاه)
  3. نکات برتر بیوشیمی متابولیسم (1600 پرسش همراه با پاسخهای تشریحی)، تالیف دکتر هادی پارسیان (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی بیوشیمی دانشگاه)
  4. کاربرد پزشکی هسته ای در درمان بیماریها، ترجمه دکتر مهر انگیز امیری (عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی رادیولوژی- پزشکی هسته ای دانشگاه)