نودمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه برگزار شد

نودمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ راس ساعت ۱۱ صبح با حضور اعضای محترم شورا در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی دانشگاه تشکیل گردید.

ابتدا سرکار خانم دکتر پروانه میرابی دبیر شورای انتشارات دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، دستورالعمل ارسالی وزارتخانه را بازخوانی و یادآوری نموده و موارد ذیل را جهت تصمیم گیری مورد بحث و بررسی قرار دادند.

۱. درخواست بررسی نامه به شماره ۱۴۴۰ مورخه ۱۴۰۱/۶/۱۹ در خصوص ارزیابی مجدد کتب (۹ کتاب) آقای دکتر عباس نیکزاد عضو محترم هیات علمی دانشگاه پس از بررسی داوران دانشگاه و داوران وزارت علوم (۶ داور) و طرح در شورا (سه بار) و در نهایت پس از رایزنی با رییس و معاون مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت (سرکار خانم دکتر شیخ شعاعی و سرکار خانم دکتر فضلی) با کسب امتیاز ۱۲.۰۶ (نمره نهایی کتب تالیفی ۷.۰۱) و (نمره نهایی کتب گردآوری ۵.۰۵) مورد تائید قرار گرفت.

• بررسی تقابل عقل و نفس در مثنوی مولانا ( تالیف)                                    ۱.۷۵
  • تحلیل مسائل اساسی در باب خداشناسی( تالیف)                                       ۱.۲۱
  • خودشناسی فلسفی (تالیف)                                                                    ۰.۸۴
  • کلام جدید ( تالیف)                                                                              ۱.۵۳
  • بررسی تطبیقی قرآن و کتاب مقدس (تالیف)                                             ۱.۶۸
  • حکومت اسلامی و اصول و مبانی(گردآوری)                                               ۱.۸۱
  • بررسی برخی دیدگاهها و چالش ها در باب معاد(گردآوری)                           ۱.۰۶
  • کتاب مقدس زیر ذره بین (گردآوری)                                                        ۱.۳۱
  • 50 پرسش و پاسخ مهدویت (گردآوری)                                                   ۰.۸۷

۲. درخواست بررسی کتابهای (5 کتاب) جناب آقای دکتر محمدهادی یداله پور عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهت ارتقاء برای سومین بار مطرح و پس از بررسی نظر داوران دانشگاه و داوران وزارت علوم (6 داور) و طرح در شورا و در نهایت پس از رایزنی با رییس و معاون مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت (سرکار خانم دکتر شیخ شعاعی و سرکار خانم دکتر فضلی) با کسب امتیاز ۱۹.۷۷ (نمره نهایی کتب تالیفی ۵.۵) و (نمره نهایی کتب گردآوری ۱۴.۲۷) مورد تائید قرار گرفت.

• کرامت انسان در نهج البلاغه(گردآوری)                                                       ۷.۰۹
  • پرسشها و و پاسخ های دانشجویی(گردآوری)                                              ۷.۱۸
  • هوش معنوی (تالیفی)                                                                            ۲
  • سیر اصلاحات در حکومت امیرالمومنین (تالیفی)                                         ۱.۵
  • مبانی تفسیر موضوعی قرآن ( تالیفی)                                                        ۲

۳. درخواست بررسی کتاب سرکار خانم دکتر مریم میترا علمی عضو محترم هیات علمی دانشکده پیراپزشکی جهت چاپ کتاب با عنوان «رادیوبیولوژی» پس از بررسی در شورا و اعمال نظرات داوران و کسب امتیاز  ۷.۲۵ به شرط نگارش کلمه «گردآوری» روی جلد کتاب مجاز به استفاده از لوگو دانشگاه خواهند بود. کلیه مراحل طراحی جلد، نشر، فیپا و شابک و مجوز ارشاد با نظارت دانشگاه صورت گیرد و کتاب مورد تائید انتشارات بصورت Ebook و چاپ با هزینه مولف یا مترجم و خریداری چند نسخه از کتاب با نظارت شورای انتشارات  انجام خواهد شد.

۴. درخواست بررسی کتاب (فصل ۶ از ۱۱ فصل) سرکار خانم دکتر فرشته پورعبدالحسین عضو محترم هیات علمی دانشگاه با عنوان Multiple Sclerosis Perspectives in Treatment and نمایه شده درISI  و Pubmed جهت ارتقاء با کسب امتیاز ۰.۴ و به عنوان تالیف مورد موافقت قرار گرفت.

۵. درخواست بررسی کتاب سرکار خانم دکتر فاطمه باکویی عضو محترم هیات علمی دانشگاه با عنوان «طراحی و اجرای مطالعات ترکیبی» جهت ارتقاء پس از داوری و اعمال نظرات داوران و طرح در جلسه شورا با عنوان تالیف و کسب امتیاز ۱.۵ مورد موافقت واقع شد.

۶. درخواست بررسی کتاب سرکار خانم دکتر مریم قاسمی کاسمان عضو محترم هیات علمی دانشگاه با عنوان The Matrix Of Stem Cell Research نمایه شده در scopus  پس از ارزیابی و بررسی نظر داوران و طرح در جلسه شورا با عنوان تالیف و کسب امتیاز ۰.۷۵ مورد موافقت واقع شد.

۷. درخواست بررسی کتاب آقای دکتر موسی یمین فیروز عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهت ارتقاء با عنوان «ارجاع الکترونیک» پس از بررسی و اعمال نظر داوران (۳ داور) و طرح در جلسه شورا با عنوان تالیف و کسب امتیاز ۱ تائید شد.

۸. درخواست بررسی کتاب سرکار خانم دکتر شبنم امیدوار (فصل ۸ از ۵۴ فصل)  جهت ارتقاء با عنوان Functional Foods Nutraceuticals in  نمایه شده در Scopus پس از بررسی و ارزیابی نظر داوران (۳ داور) و طرح در جلسه شورا با عنوان تالیف و کسب نمره نهایی ۰.۴ تائید گردید.

۹. درخواست بررسی کتاب جناب آقای دکتر سعید رمضانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه با عنوان «دستورالعمل تریاژ تلفنی چهار سطحی» پس از داوری و ارزیابی وزارتخانه و اورژانس کشور و طرح در جلسه شورای انتشارات جهت چاپ و استفاده از لوگو دانشگاه مورد موافقت قرار گرفت. کلیه مراحل طراحی جلد، نشر، فیپا و شابک و مجوز ارشاد با نظارت دانشگاه صورت گیرد و کتاب مورد تائید انتشارات بصورت Ebook و چاپ با هزینه مولف یا مترجم و خریداری چند نسخه از کتاب با نظارت شورای انتشارات  انجام می شود.

جلسه راس ساعت ۱۲:۳۰ با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد به پایان رسید.