هشتاد‌و‌نهمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه برگزار شد.

هشتاد‌و‌نهمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۵ راس ساعت ۱۱ صبح با حضور اعضای محترم شورا در سالن معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکیل گردید.

۱. درخواست سرکار خانم دکتر سمانه روحی همکار واحد توسعه تحقیقات بیمارستان آیت اله روحانی جهت چاپ کتاب با عنوان «دستورالعملهای رایج در زیست شناسی مولکولی» پس از بررسی و داوری مقرر گردید نظرات داوران در کتاب اعمال گردد و وجود افراد غیر مرتبط در رشته حذف گردد و بعنوان «گردآوری» با کسب امتیاز ۷  جهت چاپ مورد موافقت قرار گرفت.

۲. درخواست جناب آقای دکتر سیدحسین حمیدی عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهت چاپ کتاب با عنوان «تروما و اورژانس پیش بیمارستانی» پس از بررسی و داوری با کسب امتیاز  ۸ و اعمال نظرات داوران بعنوان «گردآوری« مورد تائید واقع گردید.

۳. درخواست بررسی کتاب سرکار خانم دکتر افسانه ارزانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهت ( ارتقاء ) با عنوان «درسنامه کشوری پرستاری کودک بیمار» طبق نظرات داوران با کسب امتیاز ۱ با عنوان تالیف مورد موافقت قرار گرفت.

۴. درخواست بررسی کتابهای سرکار خانم دکتر نرجس گرجی عضو محترم هیات علمی دانشگاه جهت (ارتقاء) مطرح گردید و با کسب امتیاز ۶/۱۶ مورد تائید قرار گرفت.

# عنوان امتیاز
۱ طب ایرانی از دریچه مقالات (گردآوری) ۰/۱۶
۲ پاسداشت تندرستی با پزشکی ایرانی (گردآوری)  ۲/۵
۳ حجامت (گردآوری) ۲/۵
۴ مقدمه ای بر روشهای درمان در طب سنتی ایران (تالبف)  ۰/۵
۵ درسنامه طب ایرانی مبتنی بر شواهد (تالیف)  ۰/۵

۵. درخواست جناب آقای دکتر پیام سعادت عضو محترم هیات علمی دانشگاه مبنی بر چاپ کتاب با عنوان «راهنمای آموزشی و پژوهشی مرکز آموزشی و درمانی آیت اله روحانی» پس از بررسی و داوری و طرح در جلسه شورای انتشارات حدنصاب امتیاز دریافت نکرد  و مورد تائید واقع نشد .

جلسه راس ساعت ۱۲/۳۰ با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد به پایان رسید.