هشتادوپنجمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه

صورتجلسه

با نام و یاد خدا هشتادوپنجمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه در روز سه شنبه 16/6/1400 راس ساعت 11 صبح با حضور اعضای محترم در سالن شورای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکیل گردید. ابتدا دکتر سینا حقانی فر ضمن خوشامدگویی به اعضاء موارد ذیل را مورد بحث و تصمیم گیری قرار دادند.

1. درخواست سرکار خانم سمیه شیرکش همکار محترم بیمارستان کودکان امیرکلا جهت ترجمه کتاب با عنوان « The European Blood and Marrow Transplantaion Textbook for Nurses » بر اساس بند 3 صورتجلسه 5/12/1399 ، مقرر گردید مترجم از نویسنده کتاب مجوز ترجمه اخذ نماید. لذا مترجم از ادامه روند درخواست چاپ کتاب در دانشگاه علوم پزشکی بابل انصراف دادند.
  2. درخواست بررسی کتابهای آقای دکتر محمد تقی پور عضو هیات علمی دانشکده توانبخشی جهت ارتقاء با عناوین ذیل مطرح و مقرر گردید:

الف. کتابهای بیومکانیک دستگاه اسکلتی عضلانی (ج.3-2-1) چاپ سال 1393 بعنوان تدوین و گردآوری پس از بررسی و داوری با کسب امتیاز 3 مورد موافقت قرار گرفت .

ب. کتابهای بیومکانیک دستگاه اسکلتی عضلانی (ج.3-2-1) چاپ سال 1397 بعنوان تدوین و گردآوری پس از بررسی و داوری با کسب امتیاز 3 مورد موافقت قرار گرفت .

ج. کتابهای بیومکانیک دستگاه اسکلتی عضلانی (ج.3-2) چاپ سال 1399 بعنوان تدوین و گردآوری پس از بررسی و داوری با کسب امتیاز 3 مورد موافقت قرار گرفت .

3. درخواست سرکار خانم دکتر رقیه موسوی خطیر عضو هیات علمی دانشکده توانبخشی جهت چاپ کتاب با عنوان « ارزیابی ستون فقرات گردنی» بعنوان تالیف پس از بررسی و طرح در جلسه شورای انتشارات بعنوان گردآوری مورد تائید قرار گرفت.

4. درخواست آقای دکتر شهرام سیفی عضو هیات علمی دانشگاه جهت چاپ کتاب با عنوان «مراقبت پرستاری و درمان بیماریهای قلب در ICU » پس از بررسی و داوری و طرح در جلسه شورای انتشارات امتیاز حد نصاب به آن تعلق نگرفت و مورد تائید واقع نشد .

5. درخواست آقای دکتر شهرام سیفی عضو هیات علمی دانشگاه جهت چاپ کتاب با عنوان «عوارض بیهوشی در اعمال جراحی» طبق نظرات اعضاء جهت بررسی به جلسه بعدی شورای انتشارات موکول گردید.

6. درخواست آقای دکتر سیدحسین موسوی انیجدان عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی جهت چاپ کتاب با عنوان«گذری بر تجهیزات آزمایشگاههای تشخیص پزشکی اصول فنی و نگهداری» پس از بررسی و داوری و طرح در جلسه شورای انتشارات بعنوان گردآوری و کتابچه (هندبوک) مورد تائید قرار گرفت.

7. درخواست چاپ کتاب سرکار خانم دکتر الهه فردوسی شاهاندشتی عضو هیات علمی دانشگاه با عنوان "کارآزمایی های بالینی از دیدگاه حقوقی» جهت بررسی و اعلام نظر نهایی به جلسه بعدی موکول شد.

8. درخواست آقای دکتر موسی یمین فیروز عضو هیات علمی دانشگاه جهت ارزیابی کتاب با عنوان «اصول و روشهای منابع و ماخذنویسی همراه با راهنمای استفاده از نرم افزار Endnote » جهت ارتقاء پس از بررسی و داوری و طرح در جلسه شورای انتشارات با کسب امتیاز 2 بعنوان گردآوری مورد تائید قرار گرفت.

9. درخواست بررسی کتاب آقای غلامرضا عطایی عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی جهت ارتقاء با عنوان «اصول کاربردی فیزیک و طراحی درمان در رادیوتراپی» پس از داوری و بررسی و طرح در جلسه شورای انتشارات با کسب امتیاز 1 مورد تائید قرار گرفت.

10. مقرر گردید آئین نامه بصورت مکتوب به اعضاء شورای انتشارات ارسال گردیده و پس از بررسی اعضاء محترم اعلام نظر نمایند.

جلسه راس ساعت 12 ظهر با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد به پایان رسید.